Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
240 g cukraus
1 pak. vanilinio  cukraus
1 kiaušinis
85 g margarino VILNIUS kepiniams
750 g rabarbarų
1 pak. želatinos
1 pak. šokoladinio ar kitokio pudingo
0,5 l pieno
50 g skaldytų migdolų


Gaminimas:
Iš miltų, kiaušinio, kepimo miltelių, cukraus, van. cukraus, margarino užminkom trapią tešlą ir 30 min. palaikom šaltai.
Rabarbarus supjaustom 2 cm gabaliukais, apibarstome cukrumi ir užviriname, įdedame išbrinkintą želatiną, išmaišome ir pastatome valandai šaltoje vietoje.
Taip pat išverdame pudingą pagal instrukciją, irgi atšaldome.
Iš tešlos iškočiojame lakštą, įklojame į margarinu išteptą skardą, užlenkiame kraštus, subadome ir kepame 15 min. Sukrečiame apstingusią rabarbarų masę, atšaldome, aptepame pudingu, išlyginame, apibarstome migdolais ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai