Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaušinis
100 g margarino
100 g cukraus
2 stiklinės miltų
1 žiupsnis kepimo miltelių
Vanilinis cukrus
150 ml majonezo


Gaminimas:
Ištrinkite margariną su kiaušiniu  ir cukrumi.
Maišydami supilkite majonezą.
Tada atsargiai berkite su kepimo milteliais išmaišytus miltus ir vanilinį cukrų.
Tešlą gerai išminkykite, atšaldykite.
Sausainius išspauskite formelėmis arba sumalkite malimo mašinėle su specialiu antgaliu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
350 g varškės
150 g margarino VILNIUS kepiniams
1 v.š. miltų
2 v.š. cukraus
1 kiaušinio trynys
1 a.š. kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
1 a.š.cinamono
1 v.š. cukraus


Gaminimas:
1. Kiaušinių trynį išsukame su cukrumi ir kepimo milteliais. Pridedam varškės ir gerai išmaišome.
2. Ištirpintą margariną išmaišome su varškės mase ir miltais.
3. Tešlą gerai iškočiojame. Jei turite laiko, tešlą bent 1 val. reikėtų palaikyti šaldytuve. Jei neturite - galima kepti iš karto.
4. Tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir perlenkiame ar susukame sausainius priklausomai nuo fantazijos.
5. Sausainius pabarstome cinamonu ir kepame orkaitėje apie 15-20 min.
6. Iškepusius sausainius pabarstome cukrumi (galima ir cukraus pudra).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai