Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g moliūgo
500 g morkų
100 g cukraus
180 g miltų
2 kiaušiniai
100 g sviesto
1 a. š. vanilinio cukraus
druska


Gaminimas:
Iš miltų ir kambario temperatūros sviesto padaryti trupinius, įmušti 1 kiaušinį, įberti apie 20 g cukraus ir minkyti, kol tešla taps vientisa. Tešlą dėti į šaldytą 3 valandoms.
Moliūgą ir morkas nulupti ir sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina. Didžiąją dalį sulčių nusunkiame ir išgeriame (nepersistengti, nors ir labai skanu, juk nenorit sauso pyrago).
Į morkų ir moliūgų minkštimą dėti kiaušinio trynį, berti cukraus, vanilinio cukraus ir gerai išmaišyti.
Baltymą išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į daržovių masę.
Tešlą iškočioti ir iškloti sviestu išteptą 25 cm kepimo formą, suformuoti kraštelius.
Įdarą supilti į tešlos krepšelį. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Į įdarą galima dėti džiovintų vaisių (slyvų, razinų ar pan.).
Skanaus.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai