Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Lakštui iškepti reikės:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušinių
4 šaukštų kokoso pieno ar grietinėlės
3 šaukštų cukraus
3 šaukštų miltų
3 šaukštų kokoso drožlių
1 šaukštelio "Dansukker" vanilinio cukraus su tikrąja vanile
1 šaukštelio kepimo miltelių
Baltam sluoksniui reikės:
400 g trintos varškės ,,President''
400 g grietinėlės
360 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''
Raudonam sluoksniui reikės:
100 g šviežiai virtos nesaldžios braškių uogienės be tirščių
100 g šviežiai virtos nesaldžios trintų juodųjų serbentų uogienės
180 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''


Gaminimas:
Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išlaktu kiaušiniu, kokoso pienu ar grietinėle. Vis maišant suberti miltus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir iškepti lakštą.
Baltam sluoksniui skirtą grietinėlę pusę minutės pavirti su žele - cukrumi. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu.
Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su žele - cukrumi.
Gaminti tortą:
Aš tai dariau torto formoje. ,,Blyną'' pašlakstyti kokoso pienu ar grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, palaukti kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai