Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
5 kiaušiniai
100 g miltų
60 g cukraus
100 g krakmolo
3 šaukšteliai kepimo miltelių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
75 g pistacijų
Kremui:
1 pakelis pudingo
2 stiklinės ananasų sulčių
250 g margarino VILNIUS kepiniams
cukraus
Papuošimui:
Pistacijos


Gaminimas:
milteliais ir krakmolu. Šį mišinį suberkite į kiaušinių trynius ir išmaišykit. Supilkite tirpintą margariną ir pistacijas, galiausiai įmaišykite baltymų plakinį. Kepkite 20 – 30 minučių 180 – 200 C laipsnių temperatūroje.
Išsivirkite pudingą pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkit. Supilkite ananasų sultis, tirpintą margariną, cukrų ir išmaišykite.
Paruoštu kremu pertepkite iškeptą biskvitą. Šiek tiek kremo pasilikite prilipdyti pistacijom. Tortą dėkite į šaldytuvą sustengti. Kai sustengs, aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai