Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 kiaušinių
300 g cukraus
605 g miltų
400 g minkšto sviesto arba margarino
1 stiklinė pieno
400 g juodojo šokolado
100 g grietinėlės
šokoladu aplietų kukurūzų

Gaminimas:
Tešlai: 8 kiaušiniai, 300 g cukraus, 260 g miltų.
Kremui: 400 g minkšto sviesto arba margarino, 1 stiklinė pieno, 2 stiklinės cukraus, 2 kiaušiniai, 200 g juodojo šokolado.
Papuošimui: 200 g sutarkuoto šokolado, 100 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus, šokoladu aplietų kukurūzų.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir 170°C temperatūroje iškepame du (vieną didesnį, o kitą mažesnį) biskvitus. Juos atvėsiname ir supjaustome į 5-7 mm storio lakštus.
Kremui cukrų ištriname su kiaušiniais, įpilame pieno, sudedame šokoladą ir šią masę užkaičiame. Paverdame kelias minutes ir atšaldome.
Dubenyje išsukame sviestą ir po truputį, nuolat maišydami, supilame šokoladinę masę.
Biskvito lakštus pertepame šokoladiniu kremu, šiek tiek jo palikdami torto šonams aptepti.
Apteptus torto šonus apibarstome sutarkuotu šokoladu.
Puošiame plakta pasaldinta grietinėle ir "šokoladiniais" kukurūzais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai