Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Nuodeguliai ir kibirkstys", "Sventoji Inga", dramu "Pabudimas", "Zvakide", romano "Balta drobule" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Vakarų g., Krakių k., Mažeikių r. sav.,
Ventos g., Krakių k., Mažeikių r. sav.,
Žemaitės g., Krakių k., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolų g., Kražiškių k., Mažeikių r. sav.,
Šilvių g., Krucių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 kiaušinių 300 g cukraus 605 g miltų 400 g minkšto sviesto arba margarino 1 stiklinė pieno 400 g juodojo šokolado 100 g grietinėlės šokoladu aplietų
kukurūzų
Gaminimas: Tešlai: 8 kiaušiniai, 300 g cukraus, 260 g miltų. Kremui: 400 g minkšto sviesto arba margarino, 1 stiklinė pieno, 2 stiklinės cukraus, 2 kiaušiniai, 200 g juodojo šokolado. Papuošimui: 200 g sutarkuoto šokolado, 100 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus,
šokoladu aplietų kukurūzų. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir 170°C temperatūroje iškepame du (vieną didesnį, o kitą mažesnį) biskvitus. Juos atvėsiname ir supjaustome į 5-7 mm storio lakštus. Kremui cukrų ištriname su kiaušiniais, įpilame pieno, sudedame šokoladą ir
šią masę užkaičiame. Paverdame kelias minutes ir atšaldome. Dubenyje išsukame sviestą ir po truputį, nuolat maišydami, supilame šokoladinę masę. Biskvito lakštus pertepame šokoladiniu kremu, šiek tiek jo palikdami torto šonams aptepti. Apteptus torto šonus apibarstome sutarkuotu
šokoladu. Puošiame plakta pasaldinta grietinėle ir "šokoladiniais" kukurūzais.
|
|
|
|
|