Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Karameliniams biskvitams:

2 kiaušinių
330 g miltų
200 g cukraus
200 g grietinės
1 a. š. sodos
200g sutirštinto pieno "Rududu"
Visus produktus suplakti iki vientisos masės. Masę supilti į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo formą(22 cm skersmens) ir kepti 180°C temperatūroje apie 40 – 45 min. Gerai atvėsinti ir perpjauti į tris (arba keturias) dalis .
Šokoladiniam pertepimui:
100g juodo šokolado
50 ml pieno

Šokoladą ištirpinti su pienu ant silpnos ugnies.
Grietinėlės kremui:
400 g plakamos grietinėlės
2 valg.š. cukraus
Grietinėlę su cukrumi išplakti iki standumo.
Sviestiniam kremui:
270 g “Rududu”
100 g sviesto, kambario temperatūros
100 g pakepintų žemės riešutų


Gaminimas:
“Rududu” ir sviestą kartu palaikyti bent per naktį kambario temperatūroje, kad produktų temperatūros būtų vienodos. Kitą dieną minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo, supilti “Rududu”, sausoje keptuvėje apkepintus ir susmulkintus žemės riešutus ir gerai išmaišyti.
Torto surinkimas:
Į torto formą (22 cm skersmens) dėti vieną biskvitą, sulaistyti jį sirupu iš vandens ir cukraus[dar įspaudžiau citrinos sulčių] . Aptepti tirpintu šokoladu, sutepti pusę grietinėlės kremo. Dėti antrą biskvitą, jį taip pat sulaistyti sirupu, aptepti šokoladu, ant viršaus sutepti visą sviestinį kremą. Dėti trečią biskvitą, sulaistyti sirupu, aptepti likusiu šokoladu ir likusiu grietinėlės kremu. Jeigu biskvitą perpjovėte į keturias dalis, ant viršaus dėti ketvirtą biskvitą.
Tortą palaikyti šaldytuve, kol kremai sustings, tada išimti iš torto formos ir papuošti.Papuošti plakta grietinėle.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai