Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitas:
3 kiaušiniai
30 g miltų
30 g krakmolo
50 g cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
 
Kremas: 
500 g mascarponės sūrio
200 g natūralaus rūgpienio
0,5 a.š. vanilino
180 g cukraus
1 citrinos sultys
30 g želatinos
100 g spanguolių


Gaminimas:
Biskvitas:
Baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų ir išplakti.
Po to po vieną įmaišome trynius. Išsukame iki vientisos masės.
Miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais ir suberiame į masę.
Skardą išklojame su kepimo popieriumi ir supilame tešlą ir kišame į orkaitę 12 - 15 min (priklauso nuo orkaitės).
Kremas:
Želatiną užpilame su 100 ml šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks.
Išplakame rūgpienį su cukrumi, citrinos sultimis, vanilinu ir mascarponės sūriu.
Spanguoles sutraiškome su blenderiu ir sudedame į kremą, viską gerai išplakame.
Želatiną išbrinkusią pakaitiname, kad ištirptų ir atvėsinus supilame į kremą, viską išmaisome.
Iškepusį ir atvėsintą biskvitą išimame ir padedame į lėkštę, kurioje jis bus, bet prieš tai padaliname į kelias dalis ir apjuosiame su nuimama forma ir sukrečiame kremą, gražiai sulyginame, ir taip visus sluoksnius padarome.
Iš specialios masės papuošiame tortą. Ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai