Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
5 kiaušiniai,
5 šaukšteliai cukraus,
5 šaukštai miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
sviesto kepimo formai.
 
Kremui:
5 kiaušinių tyniai,
3 šaukštai miltų,
1/2 l. pieno,
200 g. sviesto,
1 stiklinė cukraus pudros,
kokoso drožlių,
riešutų.
 
Putėsiams:
1 1/2 šaukšto želatinos,
1/2 virinto vandens,
5 kiaušinių baltymai,
1 stiklinė cukraus pudros.
 
Glajui:
200 g. margarino,
po 2 šaukštus kakavos miltelių ir cukraus,
1 kiaušinis.


Gaminimas:
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai