Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pasaulio,
??????usb,
fb,
???????? ????? ????????,
shoplifter porno,
vaidas akramavicius,
google,
filmai 8,
hentai tatsumaki,
garso greitis ore,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Nėries g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Saulės g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Skvero g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Sodų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Sporto g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 380 g šokoladinių sausainių "Selga" 100 g smulkintų skrudintų žemės riešutų 180 g siesto 50 g svarainių sirupo 2 šaukštų auksaspalvio sirupo Baltam
sluoksniui: 250 g maskarponės sūrio 250 g trintos varškės 500 g riebios grietinėlės 1 pakuotės "Santa Maria'" vanilinio cukraus 100 g naminio svarainių sirupo su cukrumi 1 mažo indelio konservuotų persikų 7 šaukštų želatinos Raudonam sluoksniui: 400 g
šaldytų aviečių 100 g šaldytų spanguolių 100 g svarainių sirupo 4 šaukštų cukraus 3 šaukštų želatinos Papuošimui: 1 mažos skardinės konservuotų persikų 50 g balto šokolado 30 g juodo šokolado kivio uogų ar saldainiukų
Gaminimas: Šiam
tortui pagaminti reikės daugybės vasariškų gėrybių iš šaldiklio, ar kitaip paruoštų, todėl tai jį pavadiniau:) Torto pagrindą kartais kepu su krašteliais, kartais, be jų, nes taip paprasčiau iškepti. Čia pateikti pagrindo produktai kepimui su krašteliais. Kepant be jų, pagrindui produktų
prireiktų perpus mažiau. Sausainius sumalti, sumaišyti su riešutais, supilti garuose tirpintą sviestą, sumaišytą su sirupais. Masę gerai išmaišyti. Torto kepimo formą ištepti sviestu. Sausainine mase padengti formos dugną, kraštus. Įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 min. Kepinį
atvėsinti, bet iš formos neišimti. Maskarponės sūrį ištrinti su varške ir saikingai išplakta grietinėle. Sutrinti smulkintuvu visą mažos persikų dėžutės turinį, sumaišyti jį su svarainių sirupu ir supilti į pieno produktų masę. Jei reikia, dar pasaldinti, ar paskaninti vaniliniu cukrumi.
Supilti baltam sluoksniui paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną ir gerai išmaišyti. Atšildytas uogas trumpai pavirti su cukrumi, perkošti, kad nebūtų tirščių, Supilti svarainių sirupą, mažame kiekyje vandens pagal instrukciją paruošą želatiną ir gerai išmaišyti. Pilti
tai gelsvos, tai raudonos masės, tortą laikant šaltai. ..Apsnigti'' baltu šokoladu, papuošti. Paprasta pagaminti, bet toks aromatingas šis mano tortas gavosi:)
|
|
|
|
|