Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rugiagėlių Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
S. Goeso g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Sandėlių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Saturno Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Saulėgrąžų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l vandens 1 vištienos krūtinėlė su kaulu 3 morkos 1/2 svogūno 200 g grietinėlės druska juodieji pipirai karis 3/4 riekelės batono sviestas
apkepimui
Gaminimas: Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais. Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo
kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle. Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
|
|
|
|
|