Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gordibuena xxx,
discord,
airbaltic flight upgrades,
schipstef tidningar,
facebook,
facebook.lt prisijungti,
neverhood download,
respublika,
treneris arūnas visockas,
vinted,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Kukečių k., Kelmės r. sav.,
Kukečių g., Kukečių k., Kelmės r. sav.,
Liepų g., Kukečių k., Kelmės r. sav.,
Sodų g., Kukečių k., Kelmės r. sav.,
Kunigiškių g., Kunigiškių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l vandens 1 vištienos krūtinėlė su kaulu 3 morkos 1/2 svogūno 200 g grietinėlės druska juodieji pipirai karis 3/4 riekelės batono sviestas
apkepimui
Gaminimas: Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais. Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo
kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle. Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
|
|
|
|
|