Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos miestas, esantis dvieju didziuju upiu santakoje,
Lietuvos miestas, kuriame 1962 m. pradejo veikti galinga elektrine,
Lietuvos miestas, kuriame yra raganu kalnas,
Lietuvos miestas, turejes net 5 LKL klubus,
Lietuvos miestelis, buves pasiskelbes respublika ir kuriame stovi paminklas Vytautui,
Aštrulių 2-oji g., Kūlokų k., Marijampolės sav.,
Kūlokų g., Kūlokų k., Marijampolės sav.,
Dvarkelio g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Gando g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Hipodromo g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,4 l vandens 3 šaukšteliai druskos 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 475 ml pieno 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai baltų miltų 3 šaukštai ghi 2 lauro lapai (Lauro lapas) 1
šaukštelis maltos kalendros 0,5 šaukštelio kurkumos 675 g įvairių nuplautų ir kubeliais supjaustytų daržovių
Gaminimas: Sunkiame prikaistuvyje įkaitinkite ghi. Kelias sekundes pakepinkite lauro lapus, kalendrą ir kurkumą, po to greitai sudėkite supjaustytas daržoves. 4-5 minutes
daržoves maišydami kepkite, kol vietomis apskrus. Tuomet įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir retkarčiais pamaišydami virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Jei norite, palikite daržoves nesutrintas arba sutrinkite jas į košę ar išmaišykite elektriniu mikseriu.
Jei sriubą pertrinate, nepamirškite išimti lauro lapu. Kol daržovės verda, mažame prikaistuvyje ant vidutinės liepsnos įkaitinkite sviestą. Suberkite miltus ir 1-2 minutes gerai maišydami kepkite, kol jie ims ruduoti. Įpilkite karšto pieno. Maždaug 2 minutes padažą plakite, kol pakankamai
sutirštės. Įmaišykite jį į sriubą ir užvirkite. Gaminama: apie 45-50 min.
|
|
|
|
|