Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g kopūstų
60 g taukų
2 salierų lapkočiai
petražolių šakelių
1 lauro lapelis
1 čiobrelių šakelė
2 svogūnai
200 g bulvių
100 g salierų
200 g šoninės
200 g minkštos dešros
su česnakais
sultinio miltelių, druskos ir pipirų

Gaminimas:
Nuimti viršutinius kopūsto gūžės lapus, nupjauti kotą ir išpjauti stambias lapų gyslas. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti su taukais, kol suminkštės. Užpilti karštu vandeniu ir virti uždengtame puode.
Prieskoninius žalumynus surišti ir įdėti į sriubos puodą. Svogūnus, bulves ir salierus nulupti, nuplauti bei supjaustyti plonais šiaudeliais. Likus 20 minučių iki virimo pabaigos, supjaustytas daržoves suversti į sriubą.
Šoninę ir dešrą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos sudėti į sriubą.
Iš sriubos išimti prieskoninių žalumynų ryšelį. Sriubą pagardinti sultinio milteliais, druska ir pipirais. Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai