Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltijos 5-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 6-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 7-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 8-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 9-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g miltų 500 g medaus (natūralaus arba dirbtinio) 500 g cukraus 1 stiklinė pieno 4 kiaušiniai 50 g sviesto 3 pakeliai prieskonių meduoliams 100 g sukapotos apelsinų žievelės ir
riešutų 1 šaukštelis sodos druskos
Gaminimas: Pieną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti medų ir pašildyti. Kai cukrus ir medus ištirps, nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą, prieskonius ir druską. Ataušinus viską perpilti į dubenį, įmušti kiaušinius, suplakti šluotele, po to
įberti miltus su soda ir toliau plakti. Tada suberti džiovintus vaisius, išmaišyti, pridengti rankšluostėliu ir palikti 2 dienoms fermentacijai. Po to sudėti tešlą į 2 siauras formas (išteptas taukais ir apibertas džiūvėsėliais). Kepti 1 val. Meduolis išsilaiko šviežias visą mėnesį!
|
|
|
|
|