Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karaliaus Mindaugo g., Alksnėnų k., Plungės r. sav.,
Kranto g., Alksnėnų k., Plungės r. sav.,
Lino g., Alksnėnų k., Plungės r. sav.,
Nendrių g., Alksnėnų k., Plungės r. sav.,
Pakalnės g., Alksnėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g miltų 1/2 šaukštelio druskos 80 g sviesto 2 svogūnai 1 česnako skiltelė 200 g salierų 400 g morkų 100 g bulvių 2 v. š. miltų 0,5 l mėsos sultinio 500 g rūkytos
mėsos 1 poras druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas: Iš miltų, druskos, taukų ir 3 šaukštų šalto vandens užminkyti tešlą. 30 minučių palaikyti ją šaldytuve, paskui iškočioti. Nulupti svogūnus, česnaką. Salierą, morkas, bulves, česnaką, svogūnus supjaustyti kubeliais ir 10
minučių troškinti su sviestu. Viską apibarstyti miltais, supilti sultinį ir 8 minutes virti ant vidutinės ugnies. Rūkytą mėsą supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais. Rūkytos mėsos kubelius ir poro griežinėlius suberti į troškintas daržoves. Pagardinti pagal skonį ir užvirinti. Viską
sukrėsti į karščiui atsparų indą ir uždengti tešlos sluoksniu. Iš likusios tešlos išpjauti plonus ornamentus ir jais papuošti tešlą. Tešlos viduryje išpjauti skylutę, kad troškinys galėtų garuoti. Iškepti orkaitėje 180 laipsnių apie 45 min.
|
|
|
|
|