Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g lietuviško varškės sūrio 2 stiklinės rūgpienio 2 kiaušiniai 1-1,5 stiklinės miltų druskos aliejaus sūriui kepti
Gaminimas: Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami
miltai, supilamas rūgpienis ir išmaišoma (grietinės tirštumo tešla). Sūris supjaustomas 0,5-1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus riebalus. Apkepamos abi pusės. Valgoma iš karto su grietine ir cukrumi arba su kokia nors uogiene.
|
|
|
|
|