Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
40-a valstija, prijungta prie JAV 02.11.1889 m., sostine Pierre: Pietu ..... [liet.],
Vokietijos miestas, kuriame yra 61 tukst. vietu "Waldstadion" futbolo stadionas,
Stambus, dazniausiai penkiabalsis kurinys chorui a cappella,
Kas pirma karta Lietuvoje atliko aukstojo pilotazo figura "Mirties kilpa",
Laivo patalpa vadovybes pasitarimams, poilsiui,
Pušyno g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Šiaulių g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Ajerų aklg., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg lydekos filė 0,5 litro pieno 2 kiaušiniai 100 g miltų 150 g sviesto, kepimui
Gaminimas: Lydekos filė įtrinkite prieskoniais pagal skonį. Išplakite kiaušinius. Į
kiaušinių plakinį supilkite pieną ir išmaišykite. Po to į kiaušinių ir pieno mišinį berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų. Lydekos filė supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais ir pamirkę skystoje tešloje sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant sviesto ar
aliejaus. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių (po 1,5-2 min.). Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus :)
|
|
|
|
|