Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6-ioms tartaletėms (10 cm) iškepti reikės:
125 g sviesto (kambario temperatūros)
45 ml pieno (kambario temperatūros)
1 kiaušinio trynio, mažo  (kambario temperatūros)
1 a.š. cukraus
Žiupsnelio druskos
1 a.š. vanilinio cukraus
250 g miltų
Maskarponės įdarui:
250 g maskarponės sūrio
200 g grietinėlės
4 - 5 v.š. cukraus
Truputis vanilinio cukraus
1 a.š. citrinos, apelsino ar laimo žievelės, tarkuotos
1 a.š. citrusinio vaisiaus sulčių


Gaminimas:
Pado gaminimas: Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180 °C temp. orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.
Kremo gaminimas:  visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.
Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.
Skanaus.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai