Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kepalas juodos formines duonos
400 g sviesto
250 g rūkyto kumpio
200 g fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
2 agurkai (Agurkas)
100 g petražolių
0,5 citrinos sultys
1 pomidoras (Pomidorai)
druska
juodieji pipirai
baltieji pipirai

Gaminimas:
Kumpio pertepimui: 200 g sviesto, 200-250 g rūkyto kumpio, truputis druskos, juodųjų pipirų.
Sūrio pertepimui: 200 g sviesto, 200 g fermentinio sūrio, 2 skiltelės česnako, truputis baltųjų pipirų.
Žaliajam pertepimui: 100 g sviesto, 1 nedidelis agurkas, 100 g petražolių, 1/2 citrinos sultys, truputis druskos.
Puošimui: 70-100 g sviesto, 1 pomidoras, 1 agurkas, petražolių.
Duoną supjaustome į 6 lakštus (5-7 mm storio).
Ruošdami pertepimus, visus jiems skirtus produktus permalame mėsmale ir gerai išmaišome.
Šiomis masėmis pertepame duonos sluoksnius.
Tortą suvyniojame į maistinę plėvelę ir nakčiai paslegiame.
Vėliau 1 val. palaikome šaltai.
Prieš patiekdami, šonus ir viršų aptepame išsuktu sviestu. Puošiame pomidorų skiltelėmis, petražolėmis ir agurko griežinėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai