Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g makaronų
500 g jautienos filė
300 g pievagrybių
150 g porų arba svogūnų
0,5 mažo čili pipiro
Druskos ir pipirų - pagal skonį
Augalinio aliejaus (kepimui)
Padažui:
150 g Filadelfija sūrio
200 ml grietinėlės (10-20%)
150 g Parmezano sūrio
0,5 šaukštelio malto muskato
Druskos ir pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Kubeliais supjaustome jautienos filė. Kepiname apie 30 minučių keptuvėje.
Susmulkiname porą, čili, pievagrybius. Viską sudedame ant mėsos ir pakepiname dar apie 10-15 minučių.
Į grietinėlę suberiame sūrius, prieskonius ir maišant verdame apie 3-5 minutes, kol pradeda tirštėti.
Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
Makaronus patiekite su kepinta mėsa ir grybais bei padažu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai