Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg svogūnų
400 g pomidorų
60 ml saulėgrąžų aliejaus
1 sauja kapotų krapų
1 sauja kapotų petražolių
1 sauja bazilikų
druska (pagal skonį)
kvepiantieji pipirai (pagal skonį)
 


Gaminimas:
Svogūnus supjausčiau pusžiedžiais.
Pakepinau aliejuje.
Susmulkinau maisto smulkintuvu.
Pomidorus nuplikiau, kad lengviau nusiluptų odelės.
Nulupau odeles ir pomidorus taip pat susmulkinau maisto smulkintuvu.
Viską sukrėčiau į puodą , supyliau aliejų, paskaninau druska, pipirais, subėriau prieskonines daržoves.
Viriau ant nedidelės ugnies 35 minutes.
Išvirusį svogūnų pagardą supilsčiau į švarius stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai