Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g svogūnų,
500 g bulvių,
100 g džiovintų baravykų,
200 g lašinių,
50 g sviesto,
1 a. š. miltų,
3 saujos sūrio,
druska,
malti pipirai.


Gaminimas:
Svogūnus supjaustome griežinėliais, pabarstome miltais ir pakepiname su lašiniais.
Svogūnams pusiau apkepus, sudedame išvirtus ir šiaudeliais supjaustytus grybus. Įdedame pipirų, druskos.
Bulves nulupame, supjaustome griežinėliais ir truputį pasūdome.
Į riebalais išteptą indą dedame sluoksniais bulves ir svogūnų su grybais masę. Viršuje turi būti bulvės. Pabarstome tarkuotu sūriu ir uždedame keletą gabaliukų sviesto.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 20-30 min., kol suminkštės bulvės.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai