Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 vidutinio dydžio pomidorai (nulupti ir padalinti į keturias dalis) (Pomidorai)
1,5 puodelio vandens
0,5 puodelio svogūno, supjaustyto
0,5 puodelio saliero, supjaustyto
0,3 puodelio pomidorų padažo
1 šaukštas šviežių petražolių
2 šaukšteliai granuliuoto vištienos sultinio
2 šaukšteliai laimo arba citrinos sulčių
1 šaukštelis cukraus
aštraus pipirų padažo (keli lašai)
šviežių petražolių papuošimui

Gaminimas:
Jei norite, išimkite šviežių pomidorų sėklas. Dideliame puode sumaišykite šviežius pomidorus, vandenį, svogūną, salierą, pomidorų padažą (pastą), petražoles, vištienos sultinio granules, laimo arba citrinos sultis, cukrų ir aštrų pomidorų padažą. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite apie 20 minučių arba kol salieras ir svogūnai suminkštės. Atvėsinkite.
Supilkite vieną trečdalį mišinio į virtuvinį kombainą. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tą patį su likusia mišinio dalimi. Grąžinkite mišinį į puodą; užvirkite.
Jei norite, papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai