Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
150 g šviežaus kopūsto
2 morkos
4 bulvės
2 svogūnai
300 g kiaulienos faršo
1 kiaušinis
2 v. š. krakmolo
druska
malti juodieji pipirai
kiaulienos prieskoniai
3 v. š. aliejaus
1 sauja petražolių
3 lauro lapai
 
Gaminimas:
Pirmiausia pasiruošiame mėsą kukulaičiams. Faršą išminkome su kiaušiniu, krakmolu ir prieskoniais.
Pakepiname keptuvėje su aliejumi susmulkintus svogūnus.
Nuskutame bulves ir morkas.
Supjaustome bulves kubeliais, susmulkiname kopūstą, morkas sutarkuojame.
Užkaičiame puodą su vandeniu.
Į vandenį įberiame drusko, pipirų, sudedame lauro lapus, supjaustytas bulves ir verdame apie 10 min.
Tuomet sudedame kopūstą, morkas, svogūnus ir suformuotus mėsos kukulaičius ir verdame kol visos daržovės suminkštės ir išvirs mėsa.
Prieš patiekiant pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai