Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koki zodi gausime jei parasysime pirmas lotyniskos frazes "nuo Augusto valdymo pradzios" raides,
4 dalykai atima is zmogaus sveika prota: turto troskimas, neapykanta, girtuokliavimas ir? ..,
4 dalyku negalima paslepti: ugnies, liudesio, meiles ir..? ,
4 dalykai skurdina siela: prabanga, tingejimas, smaguriavimas ir..? ,
Kiek roziu reikia padovanoti kad geliu kalboje pasakytum? as tave myliu,
Akacijų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Alyvų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Ąžuolų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Beržų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Eglių g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūstas 1 morka 2 bulvės 0.5 poro 1 svogūnas 1 lauro lapas 2 kubeliai vištienos sultinio Aliejus 5 juodieji pipirai 5 kvapieji pipirai
Gaminimas: Pusę
kopūsto supjaustome rupiau, bulves - kubeliais, susmulkiname smulkiai svogūną, sutarkuojame morką. Sudedame į puodą užpilame vandens iki daržovių viršaus. Užberiame svogūnus, lauro lapą, pipirus. Kai užverda, ugnį sumažiname iki mažiausios. Verdame 10 min. Pabaigoje sudedame vištienos sultinio
kubelius. Sudedame pusę smulkinto juostelėmis poro, aliejų, galima saują svogūnų laiškų. Uždengiame ir duodame 10 - 15 min pastovėti. Sumaišome. Pagardiname grietine. Skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 ml sultinio 400 g kopūstų 3 pomidorai 1 obuolys 1 v. š.sviesto 1 v. š. grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Cukrus, truputį Druska, truputį Juodieji pipirai, malti,
truputį Petražolės, truputį Citrinos rūgštis, truputį
Gaminimas: Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas
į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
|
|
|
|
|