Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 cikorijos
1 didelis pomidoras (Pomidorai)
1 paprikos ankštis
1 agurkas (Agurkas)
1/4 stiklinės salotų padažo
druskos
pipirų

Gaminimas:
Cikoriją supjaustyti nedideliais gabalėliais, nuplauti ir nusausinti.
Pomidorą supjaustyti mažomis skiltelėmis, išduobtą papriką supjaustyti juostelėmis, o nuluptą agurką - šiaudeliais.
Sudėti daržoves į salotinę, paskaninti druska, pipirais, apipilti padažu ir išmaišyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/2 Pekino kopūsto galvutės
1/2 geltonos paprikos ankšties
1 morka
1/2 mažo saliero
1 raugintas agurkas
šviesi poro dalis
1 obuolys (Obuolys)
2 šaukštai jogurto
2 šaukštai majonezo
cukraus
druskos
pipirų

Gaminimas:
Pekino kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis, porą - pusžiedžiais, nuplauti ant sietelio.
Morką nuskusti, salierą ir obuolį nulupti, nuplauti ir stambiai sutarkuoti.
Agurką supjaustyti kubeliais.
Visas daržoves sudėti į salotinę, pagardinti majonezu, jogurtu, žiupsneliu cukraus, druska, pipirais, gerai išmaišyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
trapių salotų galvutė
2-3 pomidorai (Pomidorai)
2 stiebeliai lapinio saliero
1 agurkas (Agurkas)
10 ridikėlių
1 geltonos paprikos ankštis
1 šaukštas citrinos sulčių
4 šaukštai aliejaus
cukraus
druskos
pipirų


Gaminimas:
Nuplautus ir kruopščiai nusunktus salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalėliais.
Pomidorus nuplikyti, nulupti ir padalyti į 8 dalis.
Likusias daržoves gana smulkiai supjaustyti (saliero ir paprikos stiebelius - juostelėmis, agurką -šiaudeliais, ridikėlius - griežinėliais).
Daržoves sudėti į stiklinį indą ir išmaišyti.
Citrinos sultis, aliejų ir šaukštą virinto vandens suplakti šakute dubenėlyje. Kai padažas sutirštės, pagardinti jį cukrumi, druska ir pipirais.
Paruoštas salotas apipilti padažu ir 10 min. įdėti į šaldytuvą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai