Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g virtos veršienos (be kaulų)
100 g virto liežuvio
3 kietai virti kiaušiniai
100 g šviežių arba marinuotų agurkų (Agurkas)
100 g virtų pievagrybių
100 g padažo
2 šaukšteliai garstyčių
20 g aliejaus
50 g acto
50 g cukraus

Gaminimas:
Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g silkės filė
0,5 šaukštelio Santa Maria cinamono
0,5 šaukštelio Santa Maria kvapiųjų pipirų
0,5 šaukštelio Santa maria druskos
0,5 šaukštelio Santa Maria juodųjų pipirų
3-4 šaukštai aliejaus
3 bulvės, virtos
2 morkos, virtos
2 virti kiaušiniai
500 g brokolių, virtų
Majonezo
Žalumynų


Gaminimas:
Silkės filė įtriname prieskonių mišiniu, apipilame aliejumi ir paliekame marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Po to silkę supjaustome gabaliukais ir kartu su kitais produktais sluoksniuojame į salotinę.
Sluoksniai: silkė, bulvės, morkos, majonezas, kiaušiniai, majonezas, brokoliai.
Puošiame žalumynais. Žvakes padaryti galima iš sūrio :)
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai