Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pyragui:
10 sausainių
100 g lydyto sviesto
1 valg.š. Santa Maria cinamono, malto
Įdarui:
300 ml 35% riebumo grietinėlės
200 g kreminio sūrio
300 ml cukraus pudros
1 arb.š. Santa Maria vanilinio cukraus
1 arb.š. Santa Maria kardamono
Papuošimui:
Granato sėklų
50 ml kepintų ir smulkintų pistacijų


Gaminimas:
Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su išlydytu sviestu ir cinamonu. Kepimo indą (24cm skersmens) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę.
Išplakite grietinėlę. Atskirame inde sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, kardamonu, vaniliniu cukrumi ir grietinėle.
Paruošta masę užpilkite ant sausainių ir palikite pastovėti 4 valandoms šaldytuve.
Patarimas: prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje.
Papuošimui: ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai