Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rožių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rudens g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rūtų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 10 sausainių 100 g lydyto sviesto 1 valg.š. Santa Maria cinamono, malto Įdarui: 300 ml 35% riebumo grietinėlės 200 g kreminio sūrio 300 ml cukraus pudros 1 arb.š.
Santa Maria vanilinio cukraus 1 arb.š. Santa Maria kardamono Papuošimui: Granato sėklų 50 ml kepintų ir smulkintų pistacijų
Gaminimas: Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su išlydytu sviestu ir cinamonu. Kepimo indą (24cm skersmens) ištepkite riebalais ir
sudėkite į jį sausainių masę. Išplakite grietinėlę. Atskirame inde sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, kardamonu, vaniliniu cukrumi ir grietinėle. Paruošta masę užpilkite ant sausainių ir palikite pastovėti 4 valandoms šaldytuve. Patarimas: prieš patiekdami, palaikykite sūrio
pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Papuošimui: ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
|
|
|
|
|