Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitas:
 250 gr biskvitinių sausainių
200 gr šokoladinių sausainių 
150 gr sviesto 
Įdaras:
500 gr grietinė s
 600 gr sūrio marscapone
170 gr cukraus 
1 citrinos citrinos žievelės 
3 a. š. vanilinės esencijos 
4 kiaušiniai 
1 plytele šokolado


Gaminimas:
Sausainius sumalti ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Masę sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Sudėti į indą grietinę, sūrį, kiaušinių trynius, esenciją, sutarkuotą citrinos žievelę, suberti cukrų ir viską gerai išplakti.
Atskirame inde suplakti kiaušinių baltymus iki labai stangrios konsistencijos (kad būtu lengviau į baltymus galima įberti šiek tiek druskos). Baltymus gerai įmaišyti į gautą masę.
Dėti viską į jau paruoštą kepimo formą. Ant viršaus suberti sulaužytą šokolado plytelę. Dėti į iki 170 laipsnių įkaitinta orkaitę ir kepti apie valandą.
Ištraukus neišsigąskite, viduje pyragas bus "gyvas" t.y. skystas ir judės :) tačiau įdėkite jį į šaldytuvą kelioms valandoms ir jis sustings, o tada mėgausitės nepaprasto skonio sūrio pyragu su šokolado gabaliukais. Juo tikrai nustebinsite visą šeimą.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
0,5 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
75 g margarino
75 g cukraus
vanilinio cukraus
1 kiaušinis

Sūrio masei:
750 g liesos varškės
Milteliai sūrio tortui „Kasekuchen Hilfe“
150 g cukraus
4 kiaušiniai
vanilinis cukrus
250 ml pieno arba grietinėlės
3-4 lašai citrinos aromato


Gaminimas:
Tešlai skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formelę, o iš likusios tešlos padaryti pyrago kraštelius. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su 50 g cukraus ir aptepti pyrago tešlą (visų baltymų bus per daug, teks panaudoti juos dar kitur). Iš likusių produktų plaktuvu išplakti sūrio masę ir pilti ant tešlos, pateptos baltymų mase. Kepti apie 70 minučių 175 0C orkaitėje. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindui:
1,5 stiklinės sutrupintų nesūrių krekerių
3 v. š. cukraus
6 v. š. margarino
Sūrio sluoksniui:
1 kg grietinėlės sūrio
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
1 a. š. vanilinio cukraus
Glajui:
1 stiklinė grietinės
0,5 a. š. vanilinio cukraus
1,5 v. š. cukraus


Gaminimas:
Krekerių ar kitokių trapių sausainių trupinius sumaišyti su cukrumi bei lydytu pravėsusiu margarinu ir gautu mišiniu iškloti pyrago formos dugną.
Sūrį sutrupinti, sutrinti ir sumaišyti su cukrumi, kiaušiniais bei vaniliniu cukrumi.
Gautą masę sudėti ant sausainių trupinių pagrindo ir kepti apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Glajui gerai suplakti grietinę su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir užpylus ant iškepto pyrago pakepti dar maždaug 10 min. orkaitėje.
Pyragą patiekti atvėsusį ir apšlakstytą skysta karamele.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai