Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g fermentinio sūrio
370 g varškės
150 g karšto rūkymo vištienos
2 v. š . grietinės
5 skiltelės česnakų
2 saujos krapų
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Vištieną smulkiai supjaustyti ir sutrinti kartu su varške, grietine, išspaustu česnaku, 1 sauja krapų bei prieskoniais.
Sūrį sudėtį į tvirtą polietileninį maišelį ir virti puode su vandeniu apie 15-20 min. (sūris turi išsilydyti).
Išsilydžiusią sūrio masę išlieti ant maistinės plėvelės ir išlyginti.
Šiek tiek apstingus sūriui, sudėti ant jo įdarą, suvynioti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekti supjaustytą riekelėmis ir apibarstyti likusiais susmulkintais krapais.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai