Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Reikia:
150 g rūkytos lašišos filė
20 - 30 g sviesto
150 - 200 g džiūvėsėlių
Pateikimui:
1 iceberg salota
100 g saulėgrąžos daigų


Gaminimas:
Dar vieni sumuštinukai tinkantys šventiniam stalui, užklupus svečiams, lengviems pusryčiams ar draugų vakarėliui.
Kokį "padelį" dėti tai jau Jūsų fantazijos vaisius gali būti - batono riekelė, duona, džiuvėsėlis, duoniukas…
Veiksmas manau, kaip ir aiškus… ant džiūvėsėlio užtepam ploną sluoksnį sviesto, suvyniojam lašišos filė gabaliuką, pvz. į rožytę, papuošiam saulėgąžos daigais, galima krapais ar citrinos žievele.
Patupdinam sumuštinukus ant susmulkintos salotos ir pabarstom daigų. Galima patiekti su citrinos griežinėliais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai