Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kepalas forminės duonos Pertepimui: 400 g varškės 150 g sviesto petražolių krapų salotų druskos maltų kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) agurko skiltelių
(Agurkas) krapų ir petražolių šakelių
Gaminimas: Nupjauname forminės duonos plutą ir horizontaliai supjaustome į 4 lakštus. Pertepimui skirtus produktus sumalame mėsmale, paskaniname druska, pipirais ir gerai sumaišome. 2/3 dalimis pertepame lakštus, o likusį padedame
šaltai. Kepalą suvyniojame į marlę, paslegiame (šiek tiek) ir laikome per naktį šaltai. Kitą dieną sumuštinių tortą aptepame likusia varškės mase ir papuošiame agurko skiltelėmis bei žalumynais.
|
|
|
|
|