Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 60-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 750 ml mėsos sultinio 100 g porų Druskos - pagal skonį Muskato, truputį 2 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Bulves nuplauti, nulupti, iškart
suberti į verdantį sultinį, kad nepatamsėtų, uždengti dangčiu ir virti. Porą nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Porą suversti į puodą su bulvėmis.Virti apie 20-30 min., kol bulvės suminkštės. Kai bulvės suminkštės, sultinį pagardinti druska, apibarstyti muskatu ir
petražolėmis.
|
|
|
|
|