Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g triušienos 1 šaukštas kiaulienos taukų 2 morka 1 pundelis petražolių 2 svogūnas 2 pomidorai 2 stiklinės skysto sultinio 3 šaukštai kvietinių miltų juodieji
pipirai druska
Gaminimas: Nuplaukite ir sukapokite (su kaulais) triušieną, apibarstykite ją druska, pipirais, pavoliokite miltuose ir apkepinkite riebaluose. Po to ant apkeptos triušienos sudėkite į puodą susmulkintas, riebaluose pakepintas morkas, svogūnus, pomidorus ir
petražoles. Viską užpilkite karštu sultiniu, kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinkite apie 20-25 minutes. Galiausiai, jei norite, galite užpilti grietinėlės ir, jei reikia, pasūdyti. Patiekite su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|