Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Viščiukas
100g sviesto
švieži čiobreliai
švieži rozmarinai
4 skiltelės česnako
1 citrina
šaukštelis druskos
šaukštelis pipirų


Gaminimas:
Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius čiobrelius, rozmarinus, česnakus ir sudėkite į dubenį kartu su sviestu. Supilkite druską bei pipirus. Nulupkite geltonąją citrinos žievelės dalį, susmulkinkite ir sudėkite į sviestą. Gautą mišinį trinkite šaukštu, kol sviestas dar labiau suminkštės, o prieskoniais pasiskirstys tolygiai.
Paruoškite viščiuką: atskirkite odą nuo mėsos, kad galėtumėte sudėti paruoštą sviesto ir prieskonių mišinį. Būkite atsargūs, kad nepažeistumėte odos. Tokiu būdu farširuojamo viščiuko mėsa bus sultinga ir puikaus skonio. Į viščiuko vidų įberkite pusę šaukštelio druskos, perpjovę citriną pusiau įspauskite šiek tiek sulčių ir sukiškite abi citrinos dalis. Taip pat įdėkite kelias čiobrelių ir rozmarino šakeles.
Ištepkite viščiuką alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska bei pipirais ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje vis ištraukdami ir apšlakstydami sultimis. Jei viščiuko odelė per daug svyla, uždenkite kepimo indą folija.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai