Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
radar hack albion mobile,
??,
adrianvrc x twitter,
foto de cobras desenho,
fluke ištrauka,
??????,
filmy zdarma bez omezen?,
mecanet_subzero hack,
???????????,
dsdddd,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šakinių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Uosių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 1-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 10-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 11-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~ 10 kg šviežių lašinių palties su kumpiu 1 kg druskos 1 šaukštelis cukraus 3 šaukštai maltų lauro lapelių 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų 3 galvos
česnako
Gaminimas: Neplautus lašinius reikia sūdyti kitą dieną po pjovimo. Pirmiausia, kad paraustų, juos ištrinti cukrumi, po to druskos, prieskonių ir smulkintų česnakų mišiniu. Įdėti į didelį indą, pridengti drobe ir laikyti vėsiai 10 dienų. Jei paltys kelios, jas vis apkeisti
vietomis, vis palaistyti atsiradusiu skysčiu. Po 10 dienų ištraukti iš indo, kuriame sūrėjosi ir aprišus marle pakabinti sausai, kad džiūtų. Galima laikyti ir kaimo troboje prie krosnies. Maždaug po mėnesio galima šaltai rūkyti arba valgyti žalius. Mes taip ir darome, nes sveikiau, nei rūkyti.
|
|
|
|
|