Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Endriejavo mstl., Klaipėdos r. sav.,
Veiviržėnų g., Endriejavo mstl., Klaipėdos r. sav.,
Vinkurių g., Endriejavo mstl., Klaipėdos r. sav.,
Žemaičių g., Endriejavo mstl., Klaipėdos r. sav.,
Dvaro g., Ežaičių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g veršienos (Abbacchio) 0,5 stiklinės pomidorų sulčių 2-3 svogūnai 2-3 svarainiai 50 g sviesto druska pipirai
Gaminimas: Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome
druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su virtomis bulvėmis,
pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
|
|
|
|
|