Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Rimšos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Paelmio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Pakrantės g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Panevėžio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Parko g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g žuvų 2 morkos 3 svogūnai 1 šaukštas cukraus 0,5 stiklinės acto 1 šaukštas aliejaus petražolių lapelių salierų lapelių 1 lauro lapelis 3-4 gvazdikėliai 3-4
kvapieji pipirai druskos
Gaminimas: Morkas stambiai sutarkuokite ir 3-4 minutes pavirkite, suberkite žiedeliais pjaustytus svogūnus, prieskonius, supilkite actą ir pavirkite dar 10-15 minučių. Išdarinėtas žuvis užpilkite šiuo atšaldytu marinatu ir valandą laikykite
šaldytuve. Kepkite ant gerai įkaitintų, aliejumi išteptų grotelių, tiekite apibarstytas smulkintais salierais ir petražolėmis.
|
|
|
|
|