Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medaus g., Medininkų k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Medininkų k., Vilniaus r. sav.,
Pilies g., Medininkų k., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonų g., Medininkų k., Vilniaus r. sav.,
Sodų g., Medininkų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiaulienos nugarinės, 2 kiaušiniai, 100 gramų džiūvėsėlių, 100 gramų taukų (kiaulių), 80 gramų tirpinto sviesto, Juodieji pipirai, truputį Petražolės, truputį Druska,
truputį
Gaminimas: Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos. Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo
formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais.
Puošiamas petražolėmis.
|
|
|
|
|