Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Smidrai - 300 g
Saliero stiebų - 300 g
Cukinijos - 200 g
Morka - 1 vnt.
Bulvės - 3 vnt.
Dideli pomidorai - 3 vnt.
Česnakas - 1 skilt.
Sviestas - 1 valg. šaukšt.
Daržovių sultinys - 1 l
Druska ir pipirai - pagal skonį
Petražolės - pagal skonį

Gaminimas:
Smidrus nulupti, nupjauti abu galus ir supjaustyti maždaug 3-4 cm ilgio gabaliukais. Cukinijas supjaustyti šiaudeliais, morkas ir bulves - kubeliais. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles, tada minkštimą supjaustyti kubeliais. Taip pat kubeliais pjaustyti svogūną ir česnaką.

Puode ištirpinti sviestą ir kepti jame svogūnus ir česnakus, kol taps permatomi. Tada suberti morkas, bulves ir pakepinti. Supilti sultinį ir virti apie 10 minučių. Po to suberti likusias daržoves ir uždengtas dangčiu virti apie 8 minutes, kol daržovės suminkštės. Prieš patiekdami patiekalą paragaukite, pagal skonį įdėkite druskos, pipirų ir smulkintų petražolių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai