Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 


10 g “White Fungus” grybų
400 ml vandens
400 ml kokosų pieno
300 g kalakutienos ar vištienos iš ūkininkų
2 stiebai marinuotos citrinžolės
3 cm imbiero ar alpinijos šaknies
3 džiovintos aitriosios paprikos
4 žaliosios citrinos lapeliai
0,5 žaliosios citrinos
1 arb.š. džiovintų kalendros lapelių
2 arb.š. rudojo cukraus
1 arb.š. druskos

 


Gaminimas:

“White Fungus” grybus pamerkite vandenyje.
Į puodą supilkite kokosų pieną ir vandenį.
Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite smulkintus gabaliukus į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis bei  žaliosios citrinos lapeliais. Tuomet užvirkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite apie 10 min.
Supjaustykite kalakutieną nedidesniais kaip vieno kąsnio gabalėliais.
Supilkite į puodą prieskonius: druską, cukrų, kalendrą ir išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius bei nusunktus grybus. Virkite sriubą dar 10 min., kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ar išvirė ištraukę ir perpjovę vieną kalakutienos gabalėlį.
Galiausiai išspauskite į sriubą žaliosios citrinos sultis. Patiekite su ryžiais ar vieną.
 
Skanaus

 
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:www.ciopciop.lt

 
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai