Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
300 g vištienos šlaunelių mėsos
4 askaloniniai česnakai
1 šaukštas kmynų
200 g raudonųjų lęšių
1 šaukštas grūstų kalendrų sėklų
1 žalioji citrina
2 šaukštai geltonojo madras kario
1 čili pipiras
20 g šviežio imbiero
90 ml aliejaus
4 česnako skiltelės


Gaminimas:
Raudonuosius lęšius užmirkykite, palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite 1 cm kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, imbierą ir česnakus nedideliais kubeliais, vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Šiam tikslui galite naudoti ir grūstuvę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kurį laiką. Sudėkite vištieną, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad patiekalas neprisviltų.
Suberkite lęšius, įpilkite 1.5 litro vandens. Įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai taps minkšti.
Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai