Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kaiulienos, sprandinės
100 g špinatų (šviežių arba šaldytų)
100 g bruknių
2 v.š. medaus
Gruziniškų prieskonių "Chmeli-suneli
Druskos
Pipirų

 


Gaminimas:
Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi gabalas apie 1,5 cm storio. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais bei druska ir pipirais iš abiejų pusių. Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų-bruknių mase. Susukti, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje ir stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C  
temperatūros . Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą. Leisti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti rekėlemis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai