Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nevėžio g., Velžio k., Panevėžio r. sav.,
Pavasario g., Velžio k., Panevėžio r. sav.,
Pievų g., Velžio k., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio g., Velžio k., Panevėžio r. sav.,
Sodų g., Velžio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kaiulienos, sprandinės 100 g špinatų (šviežių arba šaldytų) 100 g bruknių 2 v.š. medaus Gruziniškų prieskonių
"Chmeli-suneli Druskos Pipirų
Gaminimas: Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi gabalas apie 1,5 cm storio. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais bei druska ir pipirais iš abiejų pusių. Špinatus šutinti karštame vandenyje.
Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų-bruknių mase. Susukti, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje ir stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros . Vyniotinį dėti į kepimo
maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą. Leisti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti rekėlemis.
|
|
|
|
|