Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg sprandinės
5 skiltelės česnako
3 valgomi šaukštai provanso žolelių mišinio
1 valgomas šaukštas čiobrelių
keli lauro lapeliai
~ 1 arbatinis šaukštelis jūros druskos
~ 1 arbatinis šaukštelis šviežiai maltų pipirų


Gaminimas:
Galima valgyti kaip antrą patiekalą, bet aš kepu, kad galima būtų uždėti ant sumuštinių. Su krienais – skanumėlis
Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite trintais česnakais. Apvoliokite iš visų pusių prieskonių mišinyje.
Mėsos gabalą dėkite ant aliuminio folijos, ant viršaus išdėliokite lauro lapus, galima uždėti keletą čiobrelių šakelių. Suvyniokite ir įdėkite į gilesnę kepimo skardą.
Į skardą įpilkite 1/3 formos vandens ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 1,5 val. Jeigu mėsos gabalas neaukštas ir pailgas – mėsa iškeps greičiau.
Iškeptą mėsą išimkite iš folijos, atvėsinkite (geriausiai padėti bent keliom val. į šaldytuvą), tada geriau pjaustysis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai