Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Jauni špinatai, 500 g
Sviestas, 15 g
Kiaušiniai, 4 vienetai
Druska
Pipirai
Muskatas, maltas
Parmezano sūris, 4 šaukštai
Grietinės sūris, 250 g
Pienas, 1 šaukštas
Lašiša, rukyta, pjaustyta juostelėmis, 300 g
 
 
 


Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Išklokite popieriumi skardą.
2. Išvirkite špinatus (nupjaukite špinatų kotus, nuplaukite ir sudėkite į puodą ir virkite kol lapai suglėbs). Trinkite smulkintuvu su sviestu ir tryniais, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, muskatų.
3. Išplakite kiaušinių baltymus ir metaliniu šaukštu įmaišykite į špinatų mišinį. Supilkite į skardą, išlyginkite paviršių. Užbarstykite pusė permazano sūrio.
4. Kepkite 10- 15 min., kol iškils vidurys. Likusį kepimo popierių apibarstykite likusiu sūrių, ant jo išverskite kepinį ir nulupkite popierių.
5. Išplakite pieną su sūriu ir lygiai aptepkite vyniotinį. Ant viršaus sudėkite lašišų  juosteles, lakštą suvyniokite, pradėdami nuo trumpesnio galo. 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai