Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
4 bulvės
150 g špinatų
350 ml pieno
2 v. š. alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
5 kiaušiniai
5 riekės skrudintos baltos duonos
2 saujos petražolių
1 sauja krapų
druska
malti juodieji pipirai
Gaminimas:
Kietai išvirti kiaušinius. Kiaušiniams išvirus užpilti juos šaltu vandeniu ir palikti, kad atvėstų.
Nuskusti, nuplauti ir padalinti į keturias dalis bulves. Sudėti bulves į puodą, pripilti vandens, pasūdyti ir virti kol bulvės taps minkštos.
Špinatus nuplauti ir nuskabyti jų kotelius.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti prieskonius ir smulkiai sukapotą česnaką. Maišant kepinti keletą sekundžių ir tuomet sudėti nuplautus špinatus, uždengti keptuvę dangčiu, sumažinti viryklės kaitrą ir troškinti apie 6 minutes, kol špinatai sutrokš ir sukris.
Špinatams ištroškus sudėti juos į puodą su išvirusiomis bulvėmis, supilti pieną ir viską užvirti. Užvirus sriubai, nuimti puodą nuo viryklės, sudėti smulkintas petražoles, krapus ir elektriniu smulkintuvu viską sutrinti.
Paskaninti viską druska ir pipirais.
Prieš patiekiant į dubenėlį su sriuba įdėkite per pusę perpjautus kietai virtus kiaušinius.
Patiekite karštą su skrudintos duonos riekėmis.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai