Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 sauja nuplautų špinatų lapų
0,5 stiklinės stambiai kapotų braziliškų riešutų
150 ml šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnis druskos ir pipirų
1 saujelė spanguolių


Gaminimas:
Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus!
Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose.
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai