Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolučių g., Tolučių k., Kelmės r. sav.,
Miško g., Ušnėnų k., Kelmės r. sav.,
P. Višinskio g., Ušnėnų k., Kelmės r. sav.,
Ventos g., Ušnėnų k., Kelmės r. sav.,
Žemaitės g., Ušnėnų k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 sauja nuplautų špinatų lapų 0,5 stiklinės stambiai kapotų braziliškų riešutų 150 ml šalto spaudimo alyvuogių aliejaus 2 skiltelės česnako 1 žiupsnis druskos ir pipirų 1 saujelė
spanguolių
Gaminimas: Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis
žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus! Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop
Facebook puslapyje.
|
|
|
|
|